"If you want to learn something, read about it. If you want to understand something, write about it.If you want to master something, teach it." -
Yogi Bhajan

Katarina Ander Katarina Ander

Hej! Jag skulle vilja berätta om min resa till den magiska världen av energier och ett sökande efter en djupare mening till varför jag är här och vem jag egentligen är.
Min resa började när jag var 19 och hade min första utomkroppsliga upplevelse som gav mig en ny syn på den verklighet jag befann mig i och det var då jag förstod att det finns mer än bara den fysiska världen. Och jag började leta efter nya upplevelser och information som kunde förklara för mig allt som jag var så brinnande intresserad av.
Jag letade efter böcker med esoterisk inriktning och började intensivt utforska min egen kropp och dess möjligheter. Många timmar i meditationstillstånd och 10 år med yoga gav resultat och jag har utvecklat min förmåga att känna energier i min egen kropp, men det som jag började känna blev så starkt och kraftigt, så jag var rädd att tappa kontrollen över det, eftersom jag inte visste vad det var för process och vad jag skulle göra med det. Då hade jag bestämt mig att jag måste hitta en lärare, för att få ordning på min helt ostrukturerad självgående utveckling. Ni kanske hade hört ett uttryck " Läraren kommer när eleven är redo". Och det precis vad som hände mig.Jag behövde en lärare.  Men jag fick inte bara en utan fem fantastiska lärare samtidigt. Tre av dem var Kundaliniyogalärare som hjälpte mig utvecklas genom yoga och hjälpa mig att strukturera min egen energi i kroppen. Och den fjärde läraren har hjälpt mig att samverka med energier och förstå hur världen fungerar utifrån ett energiperspektiv. Den kunskapen har gett mig förståelse om den djupaste psykologi och samverkan mellan människor och universum. Samverkan mellan min undermedvetna och min kropp. Den femte läraren jag fick är den andliga lärare som leder mig och ger mig signaler i vilken riktning jag måste gå för att nå snabbare utveckling (som jag har bestämt mig för.) Och nu kan jag säga att jag har hittat svar på alla mina frågor som jag hade förut och där tar det inte slut eftersom det kommer nya frågor, men nu handlar det om hur jag samverkar med energierna och detta ger mig en otrolig kraft, eftersom kraften finns i kunskapen.
Nu känner jag mig redo att starta kurser. Jag är redo att dela kunskap med alla som är redo att ta emot den.  Men det betyder inte att jag har nått en slutpunkt i min egen utveckling, eftersom det inte finns någon slutpunkt, men jag vill fortsätta att utvecklas tillsammans med mina elever eftersom jag har tillräckligt mycket att ge och har fortfarande mycket att lära mig. Det är ett samarbete som ger mycket nytta för alla som brinner för samma intresse och ser det som ett mål.

Utbildningar
-Mitt Yoga resa har börjar 2005
Jag började med Hatha Yoga och sedan Kundaliniyoga.
 
-1.5 års Utbildning
Friskvård fritid och hälsa på Kompetensutvecklinginstitutet Stockholm

-1 års Utbildning inom utvecklingen av sensorisk förmåga och kunskapen om energier och samverkan med dem.
Ryssland

2 års Kundaliniyogalärarutbildning i Stockholm. 

Kundaliniyogalärare utbildning