Kamera kundalini

När jag började Kundalinilärare utbildning 2015 då har jag redan utvecklat en del förmåga att känna energi i min egen kropp.  Men just under utbildningen började utvecklingen att gå fortare. En dag när jag var i på utbildningen vi gjorde kriya och helt plötsligt under träningen känner jag en kraftig varm explosion i mitt bröst. Först blev jag förvånad av hur starkt det var och sen försatte jag träningen och hade svårt att släppa tanke om vad som hänt och vad detta betyder. När jag kom hem efter utbildningen och började jobba vid dator, så känner jag plötsligt att mellan mina skulderblad något rör sig som cirkel i clock riktning.  Jag visste inte vad det var för något. Det var så märklig känsla. Det är som att en liten orm som cirklar i ryggraden. Jätte märkligt. Men sen efter några dagar upptäckte jag att varje gång jag fokuserar mig på något så börjar den röra sig igen. Varje gång.  Under min Yogalärare utbildning hade jag en annan utbildning parallellt. Det var utbildning i Ryssland. Den handlade om att hur man utvecklar sin energi och samverka med den. Jag hade lektioner en gång per vecka på Distans. När jag hade min lektion så frågade jag min lärare om den konstig känsla jag får mellan skulderbladen när jag fokuserar på något. Hon svarade mig att vi har vårt eget energisystem och energicenter. Mellan skulderbladen har vi så kallad " Kamera Kundalini".  Den kameran aktiveras varje gång jag har fokus eller befinner mig "här och nu”. När vi är närvarande i det vi gör så aktiverar vi våra energireserv och utvecklar den.  Jag var faktiskt glad att få den kamera Kundalini aktiverat. Den hjälper mig att vara oftare Här och Nu.  När den aktiveras så vet jag att jag gör rätt. Nu efter 3 år förändrades den känsla jag hade mellan skulderbladen och när jag är nuvarande i det jag gör så känner jag en stark värme i bröstet och längst ryggraden  Detta motiverar mig att leva Här och Nu för att fortsätta utveckla min energi och jag faktikt ser och känner progression. 
Katarina Ander

Kommentera gärna: