Chakrasystem

Dena bild visar hur chakra system ser ut. Jag ser det på samma sätt. Chakra ser ut som en virvel. Genom virvel går energi. Eftersom chakrasystem- det är energisystem och energi har ingen färg så den bild som man bruka ser ofta på internet, stämmer inte riktigt. Men...

Varför står det överallt att varje chakra är färgad?
Det är för att visa att varje Chakra har en viss frekvens. Om vi googlar på ”SPEKTRALFÄRG” så ser vi att färger har olika frekvens.
Färg används bara för att visa skillnaden i frekvens i varje Chakra. 
Själva virveln är väldigt flexibel i rörelse och fångar olika signaler genom att röra sig i olika riktningar. När chakran fångar en viss signal så kan det kännas även fysiskt. Det kan finnas känslan av värme, myntkyla, ont eller tryck. Om chakran utvecklas så känns det på samma sätt men starkare. 
Vad är det för signaler som man fångar med hjälp av Chakran kan man förstå bättre när man väcker Kundalini energireserv.  
-1 virvel tittar alltid ner, även om du ligger 
-7 virvel tittar alltid upp, även om du ligger

Just nu ser jag Chakrasystem på det sättet, men om min förmåga att ser och läsa energisignaler kommer att utvecklas så det är möjligt att jag kommer att se mer detaljer i strukturen och i själva funktionen. 

keyoga.se
Katarina Ander

Kommentar