illusioner

Under vår livsperiod samlar vi en del bilder om hur saker och ting fungerar. Vi bygger vår uppfattningsförmåga utifrån det vi ser. Det vi ser, det bildar vår världsbild. Ju mer du håller dig fast vid det materiella desto mer svårt för vårt psyke att ta emot ny information och framförallt den information som inte ingår i det som vi kallar normalt. Om du vill utveckla din förmåga att se energier och känna energier, Du behöver vara mer öppen för den nya och det ovanliga.
Om jag till exempel läser en bok om chakrasystem och där finns bilder om hur chakra ser ut. Om jag kommer att hålla mig fast vid den bild och den informationen så kommer jag att blockera min uppfattningsförmåga för ny information. Och när jag kommer att försöka se hur min egen chakra ser ut så kommer jag att misslyckas med det. Det kommer bli svårare för mig att se energi om jag har redan en viss bild i mitt system som säger att det jag vill se måste ser ut på samma sätt som det står i boken. 
Under min resa när jag utforskade min kropp och uppfattningsförmåga och det sensoriska så kände jag intuitivt att jag måste rensa alla mina gamla bilder och program som håller mig fast.  När jag första gång såg min egen chakra. Den energi strukturen och form. Jag blev förvånad över att allt jag såg i böckerna stämmer inte alls. Chakra har ingen färg och formen är helt annorlunda. 
När du utforskar ditt egen universum så gör det från första person och testa olika metoder och tekniker med öppen sinne och
sunt skepticismen. (Tro inte på allt, -testa först)

Då kommer du att lyckas och får resultat.

Katarina Ander
keyoga.se

Kommentera gärna: