HÄR OCH NU 

Alla skolor för personlig utveckling, Yoga, Kampsport, Meditationskurser, Chi Gun, ……Hur många skolor som helst. Och alla pratar i stort sett om samma sak- Stoppa inre dialogen. Koncentrera dig!
Sluta prata med Phantom. Det är det första och viktigaste steg i personlig utveckling.
Varför ingen gör det?  

Frasen Här och Nu som alla hörde massa gånger börjar nästan tappa sin betydelse och kraft. Det är så försvinner alla sakrala kunskaper.
Vad betyder att vara HÄR OCH NU? Detta betyder att man är närvarande i det man gör 100%

Om jag borstar tänderna och tänker på vad ska jag göra efter det samtidigt. Är jag här och nu? Nej. Jag är fortfarande i drömmen och sover.

Men om jag borstar tänderna och känner hur smakar tandkräm och hur tandborste rensar mina tänder, varje rörelse och ljud uppmärksammas. Då är jag HÄR och NU 100% - Jag lever livet.

Dem som verkligen tränar minst 1-2 timmar på att vara här och nu får resultat och nya upplevelser redan efter 1 vecka eller tidigare.
Din uppfattningsförmåga förändras och du börjar uppleva nya frekvens av ljudet och känslor.
Där börjar riktig Magi.
Din sensoriska förmåga utvecklas i snabb fart.
Du kommer uppleva att allt runt omkring dig är annorlunda. Färger är starkare, lyften till och med kommer att vara annorlunda.
Din intuitiva förmåga bli starkare. Du kommer att börja läsa mellan raderna. Du kommer att få en effekt – dejavu- Detta är första tecken på att din intuitiva förmåga utvecklas. Du börjar helt enkelt med små steg förutspå framtiden.
Är det inte precis det alla drömmer om. Ja!
Varför ingen gör det?
Testa det! Minst 1-2 timme per dag under en vecka och se vad som händer. Men gör det verkligen bra, engagerad och med nyfikenhet.

Hoppas att jag har lyckats att insperera med en liten push

Berätta sen om dina upplevelser.  :) 

Kommentera gärna: